Vintern rasat ut..

synd på vädret men nu är det iaf vår, eller hur?!

Valborg.... förr om åren var det att springa runt brasan med kompisarna i leran medan mamma och pappa socialiserade, efter några år var det att springa i brasan för att visa polarna hur cooool man var, gärna alkoholpåverkad.
Sen var det några år man inte brydde sig så mycket utan umgicks mer hemma eller på krogen men nu är det åter samling vid pumpen som förälder själv denna gång, se sitt barn springa omkring med kompisarna medan man socialiserar sig. Härligt vad som händer under livets gång.

                   

Tanken var från början att hela grannskapet skulle åka karavan till Salems brasa där de även har tivoli, men en familj fick tyvärr stanna hemma pga magsjuka. Krya på dig!!
Vi var iaf två familjer som åkte.
Väl där så var det de stora spenderar byxorna man visst behövde. SAT.N vad dyrt det var!! 200 spänn för sju åkbiljetter!!! Turerna varade typ i två minuter. 35 kronor för sockervadd!! Det blir ju billigare på Grönan OCH säkrare för maskinerna skrammlade ganska oroväckande.
Lillfisen blev väldigt trött och ville tillslut åka hem. Inte för att jag var svårflörtad på den fronten. Skönt att vara hemma i värmen, eftersom man bor på landet så blir lilla Salem, stora staden för en så det var high heels on! Man måste väl få piffa till det ibland?!

Nu hägrar lugnet. Jag hoppas på en liten sovmorgon och fint väder imorgon så jag kan ta en långtur i skogen.

Kommentarer
Postat av: Maria G

Min son hade uppskattat karuseller på valborg,fast å andra sidan tror jag han är nöjd bara han har sina kompisar runt omkring sig, och det hade han igår på elden. Själv var jag inte ens med...badade hästen och fixade inför dagens tävling, så mannen och sonen åkte själva, dottern var med sina kompisar och grillade.

Hoppas du får en skön tur i skogen idag, iofs är vädret här inget att skryta med men en långtur kan vara skönt ändå.

mvh Maria

2010-05-01 @ 07:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0